پرش به محتوای اصلی

اخبار

سرقت تجهیزات مخابراتی هزینه اپراتورها را افزایش می‌دهد

سرقت تجهیزات مخابراتی هزینه اپراتورها را افزایش می‌دهد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی گفت: سرقت تجهیزات از ایستگاههای مخابراتی، سایت‌های تلفن همراه و تجهیزات منصوبه تلفن ثابت در مناطق شهری، هزینه زیادی را به شرکتهای ارائه دهنده خدمات ارتباطی تحمیل کرده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، لادن مهدوی در پنجمین جلسه کمیسون پیشگیری و مقابله با سرقت استان که به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد، ضمن اشاره به  اقدامات پیشگیرانه انجام شده جهت جلوگیری از سرقت تجهیزات ارتباطی در سطح استان، تصریح کرد: کاهش روند سرقت ها در سطح استان، مستلزم متناسب سازی بیش از پیش مجازات با جرم و همچنین قانون گذاری های سختگیرانه از سوی دستگاه‌های انتظامی و قضایی است.

وی ادامه داد: شناسایی نقاط پر ریسک و اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه منطبق بر روشهای هوشمند، میتواند بر کاهش میزان سرقتها تاثیر بسزایی داشته باشد.

مدیر ارتباطات استان ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت های مردمی در جلوگیری از وقوع جرم افزود: قطعا اطلاع رسانی به مردم و آگاهی بخشی مبنی بر اینکه تامین هزینه‌های جایگزینی تجهیزات عمدتا از بودجه ملی کشور تامین میشود نقش مهمی در کاهش میزان سرقت ها دارد. 

براساس این گزارش، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در پایان گزارشی از  تجهیزات ارتباطی سرقت‌ شده در سطح استان و مشکلات مرتبط با آن ارائه کرد.

۱۹ شهریور ۱۴۰۱ ۰۷:۵۰
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی |
تعداد بازدید: ۹۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید