پرش به محتوای اصلی

اخبار

برگزاری مراسم خانواده‌محور حکومت مهدوی و وظایف منتظران

برگزاری مراسم خانواده‌محور حکومت مهدوی و وظایف منتظران
مراسم خانواده‌محور حکومت مهدوی و منتظران با محوریت جشن نیمه شعبان در سالن همایش اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، آل یاسین، سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی در حاشیه این مراسم، با اشاره به اهمیت برگزاری چنین برنامه‌هایی، اظهار داشت: «هدف از این مراسم، تقویت بنیان خانواده و آشنایی بیشتر کارکنان و خانواده‌های آن‌ها با مفاهیم عمیق مهدویت و نقش آن در زندگی فردی و اجتماعی است.» 
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامی نیز در سخنان خود بر ضرورت آماده‌سازی جامعه برای ظهور منجی عالم بشریت تأکید کرد و گفت: «خانواده‌ها به عنوان اصلی‌ترین نهاد جامعه، نقش مهمی در ترویج فرهنگ انتظار و زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی (عج) دارند.»  
در این این مراسم که با حضور کارکنان اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی و خانواده‌های محترمشان برگزار گردید، سخنرانی‌های مذهبی، مولودی‌خوانی، پرسش و پاسخ و بخش‌های فرهنگی از اهم برنامه های اجراشده بود که به عنوان گامی مؤثر در جهت ترویج فرهنگ مهدویت و تقویت روحیه معنوی کارکنان محسوب می شود.
۵ اسفند ۱۴۰۳ ۰۸:۵۲
تعداد بازدید: ۶۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید