پرش به محتوای اصلی

اخبار

مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد

مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات استان مرکزی، مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی مورخ 13 خرداد 1404، حضرت امام خمینی (ره)، صبح امروز با حضور مهندس سید مصطفی آل یاسین، مدیر ارتباطات زیرساخت استان مرکزی و سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و جمعی از مدیران و کارکنان در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.

این مراسم با قرائت قرآن، پخش سرود ملی، ادای احترام به مقام شامخ شهداء و گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) آغاز شد. در ادامه مراسم حجت‌الاسلام غلامی طی در سخنانی با اشاره به ابعاد شخصیتی و مبارزاتی امام خمینی (ره)، اظهار داشت: "تقابل مدرنیته در ایران و نظام سلطه با فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، در سه قابل بررسی است:
- دوره اول، مصادف با دوران رضا شاه و استبداد کبیر در ایران است. در این دوره، سلطنت شاهنشاهی به عنوان اعیادی و مزدور فرهنگ غرب و مدرنیته سعی نمود با سرکوب و ایجاد محدودیت و رعب و وحشت، نماد های مذهبی شیعی را در ایران مضمحل و نابود سازد. از عمده این محدودیت ها، میتوان به الزام به بی‌حجابی بانوان، ممنوعیت برگزاری مراسم عزاداری سید الشهدا و همچنین مبارزه با روحانیت شیعه اشاره نمود. این دوره، با ایستادگی مرجعیت شیعه و پایداری مردم به شکست جبهه امپریالیسم و غرب انجامید. 
- دوره دوم، تقابل فرهنگ اسلامی و مدرنیته در ایران مربوط به دوران استبداد صغیر و حکومت محمد رضا شاه پهلوی است. مظاهر مدرنیته در ایران در این دوره به شدت در حال گسترش در جامعه بود؛ که حضرت امام خمینی (ره) با پشتیبانی مردم پس از مجاهدت های فراوان موفق شد حکومت ستم شاهی را سرنگون سازد. این مرحله از تقابل، با شکست مدرنیته و پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) پایان پذیرفت.
- مرحله سوم، که دوره حاظر در آن قرار دارد مربوط به جنگ شناختی است. با توجه به غنا فرهنگ اسلامی و همچنین تجربه تقابل های گذشته، امید است به شکست مظاهر شیطانی تمدن غرب و استقرار حکومت جهانی حضرت ولیعصر (عج) منجر گردد."

همچنین وی با تأکید بر لزوم حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی افزود: "امروز ادامه راه امام خمینی (ره) به معنای پایبندی به استقلال، آزادی، عدالت اجتماعی و مقابله با استکبار جهانی است. ما باید با الگوگیری از سیره ایشان، در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اقتصادی پیشرفت کنیم."

۱۳ خرداد ۱۴۰۴ ۱۴:۱۸
تعداد بازدید: ۱۰۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید