مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی در جلسه کارگروه کشوری گفت: صیانت از حقوق مشترکین ADSL یک الویت است و مشخصات سرویس ارائه شده به مشترکین ADSL، باید با سرویس خریداری شده منطبق باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، مهدوی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، در این جلسه ضمن بررسی کیفیت ارائه سرویس اینترنت ثابت بر بستر ADSL، هزینه مناسب و عدم محدودیت حجم مصرفی توسط کاربران را، دلیل اصلی اقبال اینترنت پرسرعت ثابت (ADSL) دانست و گفت: میبایست این سرویس با کیفیت مناسب تری در اختیار مشترکین قرار گیرد.
مدیر کل ارتباطات استان با اشاره به تاکید وزیر ارتباطات مبنی بر بررسی کیفیت سرویس اینترنت ثابت ADSL در استانها، گفت: به منظور بررسی شکایات ثبت شده در سامانه ارتباطات مردمی ۱۹۵ در خصوص مشکلات سرویسهای ADSL، کارگروهی به ریاست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور مسئولین مخابرات و نمایندگان شرکتهای دارای پروانه ارائه خدمات پهن باند در استان، تشکیل و تاکنون ۷ جلسه به منظور بررسی و رسیدگی به مشکلات واصله در این حوزه برگزار شده است.
مهدوی گفت: در کارگروه استانی ضمن دریافت گزارشات مشترکین دارای بیشترین قطعی PPPOE و SNR نامناسب از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مطابق چک لیست های مربوطه، نسبت به طرح و بررسی مشکلات واصله اقدام شده و نتیجه به کارگروه کشوری منعکس میشود.
وی ادامه داد: همزمان با شیوع بیماری کووید ۱۹ و به منظور تشویق مردم به حضور در خانه و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در اسفند ماه ۹۸، شرکت های ارائه دهنده اینترنت ثابت، 100 گیگ اینترنت رایگان در حساب کاربری مشترکین خود لحاظ کردند.
گفتنی است حضور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کارگروه کشوری، به منظور ارائه گزارش عملکرد استان مرکزی در این حوزه و انعکاس موارد و مشکلاتی بود که گاها نیازمند برنامه ریزی های کلان در سطح کشور و استان ها است.